Află ce fel de soţ va fi, în funcţie de zodie!

Din când în când ne gândim la viitor. Am vrea să ştim cum va fi viaţa noastră de acum încolo. Am vrea să ştim cum va fi viaţa noastră alături de el, în caz ca vom face pasul cel mare. Va fi el un bun soţ? Vom îmbătrâni împreună?

Cu siguranţă că de fiecare dată când îţi citeşti horoscopul arunci un ochi si la zodia lui. Și ce femeie nu doreşte să afle mai multe despre partenerul ei?

Este important să cunoști majoritatea trăsăturilor sale de personalitate, înainte de a lua o decizie finală, atunci când vine vorba de un angajament pentru tot restul vieții.

Astrologia este un subiect complex şi nu este o știință tocmai exactă, însă poţi afla multe lucruri despre personalitatea cuiva în funcţie de zodia în care s-a născut.

Semnele zodiacale au puterea de a ne influența comportamentul și personalitatea. De aceea este important să le iei în considerare atunci când îţi alegi partenerul de viață.

Desigur, trebuie să ținem cont de faptul că nu toți oamenii sunt la fel, dar persoanele născute sub un anumit semn zodiacal, în majoritatea cazurilor, împărtășesc trăsături comune de personalitate fapt care ne permite o generalizare a acestora.

Semnele de pământ sunt soți cu adevărat buni, genul de soț la care te gândesti atunci când îţi imaginezi o căsnicie fericită. Fie că te vei căsători cu o Fecioară, un Taur sau un Capricorn, căsnicia ta va fi fericită și lipsită de neînţelegeri.

Dacă te vei căsători cu un barbat care este Leu, Săgetător sau Berbec înseamnă că soțul tau va fi un semn de foc. Dominant, temperamental, imprevizibili şi impulsiv, dar şi pasional, barbatul din oricare dintre cele trei zodii de foc poate fi unul dificil. Este însă loial și dedicat în dragoste şi depune multe eforturi ca relaţia să meargă bine.

Barbaţii din zodiile de apa (Pesti, Rac, Scorpion) sunt romanticii zodiacului şi cred în dragostea de-o viaţă, fiind familişti convinşi. Sunt însa emotivi şi există riscul ca relaţia voastră să fie una vulnerabilă din punct de vedere emotional.

Căsnicia alături de un bărbat dintr-o zodie de aer (Vărsător, Balanţă, Gemeni) va fi una instabilă. Uneori va fi bine, alteori va fi mai puţin bine. Vărsătorii si Gemenii sunt cei mai nepotriviti soţi din tot zodiacul. Au câteva trasaturi negative de te vor face să te întrebi cum ai putut să te căsătoreşti cu unul. Bărbatul Balanţă va fi un soţ ceva mai bun, dar numai până la un punct – dispoziţia lui de moment.

Evident că importantă este şi zodia ta. În general cele mai bune compatibilităţi sunt între zodiile cu acelaşi element: zodie de pamânt cu zodie de pământ, zodie de foc cu zodie de foc, zodie de apă cu zodie de apă şi zodie de aer cu zodie de aer.

Compatibilitate există şi în cazul general al perechilor formate dintr-o zodie de pământ şi o zodie de apă ori o zodie de foc şi o zodie de aer.

Perechile formate dintr-o zodie de aer cu o zodie de apă, o zodie de aer cu o zodie de pământ ori o zodie de apă cu o zodie de foc sunt în general incompatibile. Relaţiile de cuplu astfel rezultate pot fi conflictuale şi tensionate.

Dă-ne voie să te ajutăm sa înţelegi mai bine ce tip de soţ va fi iubitul tău, în funcţie de zodia sa.

Soţul Berbec

Potrivit astrologilor, un Berbec poate fi o sabie cu două tăișuri ca şi soț. În perioadele bune ale căsniciei totul va decurge minunat. Soţul tău ţi se va dărui total şi vei avea parte de tot ceea ce îţi doreşti de la o relație. Când lucrurile nu mai sunt la fel de bune și apar provocările, iar căsnicia începe să scârţâie, soțul Berbec luptă încercând să o repare. Iar dacă nu reuşeşte, există posibilitatea să încerce să găsească o altă femeie. Este însă loial şi-ţi va rămâne fidel atâta timp cât veţi fi căsătoriţi. Bărbatul Berbec nu va începe niciodată o relaţie nouă înainte de a o încheia pe cea actuala.

Primul semn astrologic al Zodiacului este puternic şi un lider înnăscut, ceea ce înseamnă că este dominant şi-i place să fie la conducere în orice domeniu al vieţii, inclusiv în căsnicie.

O relație cu un Berbec poate fi oricum, numai plictisitoare nu. Este aventurier, îi place să încerce lucruri noi și să împărtășească experiențe minunate alături de soția sa.

Pentru a evita argumentele cu soțul tău Berbec, nu fi pasivă şi nici nu trimite mesaje mixte și ambigue, deoarece acesta are nevoie ca tu să-i spui adevărul în faţă pentru a putea comunica clar cu el.

Alături de soțul tău Berbec vei avea parte de siguranţă din punct de vedere financiar.

Berbecii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor, dar acest lucru se resfrânge şi în angajamentele lor – dacă te iubeşte, te va iubi pentru totdeauna.

Soțul Taur

În căutarea unui tip de dragoste de modă veche? Un soț Taur îți va oferi acest lucru.

Astrologii ne spun ca soțul Taur este un romantic fără speranță, pentru el relația și dragostea contând mai mult decât orice altceva pe lumea asta. El nu vrea altceva decât să-și trăiască viața ca partener loial al femeii pe care o iubește.

Bărbații Taur sunt considerați cei mai de încredere oameni, iar de la o relație își doresc stabilitate și loialitate. Sunt fideli și nici măcar nu se gândesc să-și înșele soția. Niciodata nu va trebui să te întrebi dacă te va lăsa la greu. Un Taur urăște să dezamăgească oamenii pe care îi iubește.

Taurii sunt și încăpățânați, iar câştigarea unui argument este ceva foarte important, lucru care va duce inevitabil și la unele dureri de cap în căsnicie. Nu-i place să-i pui la îndoială deciziile și odată ce și-a pus ceva în minte îți va fi dificil să-i schimbi planurile. Au așteptări extrem de mari, de la ei înșiși și de la ceilalți, fapt ce poate fi uneori epuizant.

Alături de soțul Taur cu siguranță vei avea o viață stabilă și confortabilă.

Soțul Gemeni

Atâta timp cât nu sunt într-o relație, bărbații Gemeni vor explora toate posibilele oportunități si se vor asigura că își traiesc viața la maxim. Pe baza acestor experiente, atunci când vor intra într-o relație, ei vor ști exact ce își doresc. Iar dacă nevoile lor intelectuale și fizice nu sunt îndeplinite, ei nu vor rămâne in acea relație.

Bărbații Gemeni nu sunt genul de bărbați care se așează ușor la casa lor. Iubesc prea mult libertatea și sunt înspăimântați de moarte de ideea unui angajament total față de o femeie. Dar daca ai reusit să determini un bărbat Gemeni să facă pasul cel mare înseamnă că el este cu adevărat mulțumit de relația cu tine.

Există două feţe ale nativului Gemeni. Simbolul care reprezintă această zodie semnifică o dualitate sau existența a două personalități total diferite într-un singur om. Nu vei fi niciodată sigură cu care dintre ele vei avea de-a face. Acum totul e perfect și nu-și doreste altceva decât să petreacă ziua alături de tine, iar în clipa următoare te lasă baltă anunțându-te că va ieși cu prietenii. Această imprevizibilitate a lui poate face să ai parte de o relaţie de cuplu destul de dificilă!

Sunt fermecători și buni comunicatori. Un soț Gemeni te va trata întotdeauna cu respect și va fi mândru de tine. Va fi cel mai mare susținător al tău și te va complimenta așa cum nu a mai făcut-o nimeni vreodată. Va fi lângă tine în momentele dificile și întotdeauna iți va întinde o mâna de ajutor atunci când ai nevoie. Își va dedica o mare parte din timp pentru a te face fericită și niciodată nu va trebui să te îndoiești de importanța ta în viața lui. Când este cu persoana pe care o respectă și o iubeste, bărbatul Gemeni este întru totul al ei.

Foarte sociabil, el întotdeauna va căuta distracția, iar viața nu va fi deloc monotonă când ești căsătorită cu un bărbat Gemeni.

Soțul Rac

Bărbații Rac sunt cea mai bună alegere ca soți. Sunt loiali și nu se tem de un angajament total față de femeia pe care o iubesc.

Soțul Rac este unul foarte responsabili atunci când vine vorba de familie. Bunăstarea partenerei de viața și a copiilor sunt prioritatea lui numărul unu. Bărbații Rac sunt familiștii zodiacului.

Un Rac nu minte pentru că nu știe cum să o facă. Este foarte sensibil și nu-i este frică să-și arate sentimentele în fața altora. Este și raţional și practic atunci când trebuie. Neînțelegerile în comunicare se vor rezolva rapid, iar soțul Rac va fi cu adevărat și iubit și cel mai bun prieten.

Este romantic și te va copleși cu atenția lui făcând tot posibilul să te simți iubită si răsfățată. Este mereu alături de tine si obisnuieste să ajute în gospodărie, fără ca măcar să-i ceri vreodată acest lucru.

Preferă viața liniștită de acasă, iar din acest motiv de multe ori soții Rac pot părea ca fiind leneşi.

Atentie mare! Pentru că este foarte sensibil e destul de ușor să-i răneşti sentimentele.

Dacă te vei căsători cu un Rac poți fi sigură că vei avea un soț care te va trata ca pe o regină, un partener de viață cu totul deosebit.

Soțul Leu

Eşti în căutarea unui bărbat pasional alături de care să-ți petreci tot restul vieții? Atunci vei dori să te căsătoreşti cu un bărbat Leu.

Leul aparține elementului de foc, ceea ce înseamnă că iubeşte cu înflăcărare. Şarmul său şi această pasiune nemăsurată sunt şi motivele pentru care majoritatea femeilor sunt atrase de ei. Sunt însă extrem de loiali şi un bărbat Leu se poate dedica în totalitate unei singure femei.

Soțul Leu este îngerul tău păzitor. Este grijuliu şi protector cu tine, precum este un tată cu fiica lui. Cu el alături te vei simți tot timpul în siguranță. Dar te avertizăm: acesta îşi doreste afecțiunea şi atenția totală a partenerei de viață şi îşi poate pierde interesul dacă nu este prioritatea ta principală. Un bărbat Leu este însetat de atenție şi iubire. Oferă-i-le şi el te va iubi din toată inima.

Nativii Leu sunt de asemenea recunoscuți pentru ego-ul lor uriaș care din când in când trebuie gâdilat.

Este genul de soț care tot timpul îşi încurajează soția să-și urmeze pasiunile, fiind o constantă sursa motivațională pentru aceasta.

Inteligența, ambiţia, sinceritatea şi loialitatea sunt calitățile pe care le apreciază cel mai mult la partenera de cuplu. Nu-şi doreste o soție total independentă şi întotdeauna va vrea să simtă ca îi eşti subordonată şi depinzi de el.

Gelozia lui poate fi o problema serioasă în viața voastră de cuplu.

Dacă vei ajunge să fii soția unui barbat Leu ar fi bine ca tu să administrezi veniturile, nativul acestei zodii fiind cunoscut drept un mare cheltuitor.

Soţul Fecioară

Ca partener de cuplu, bărbatul Fecioară poate fi descris ca un soţ de modă veche. Nu se dă în vânt după demonstraţii de afectiune şi poate părea ca fiind distant şi rece. Asta nu înseamnă că este incapabil să ofere iubire doar că modalitate de a-şi exprima acest sentiment este prin grija şi devotamentul său faţă de familie.

Este perfecţionistul zodiacului şi nu întotdeauna vei reuşi să te ridici la nivelul aşteptărilor lui.

Pune foarte mare preţ pe comunicare şi se consultă mereu cu soţia când dorește să ia o decizie.

În general, bărbaţii Fecioara nu au o prea mare dorinţă de a avea copii, însă atunci când îi au îşi iau rolul foarte în serios fiind taţi aproape perfecţi.

Pentru soţul Fecioară, normele şi valorile tradiționale contează foarte mult. Un cavaler modern, el ştie cum să trateze cu respecte o doamnă. Este un soţ demn de încredere care nu te va trăda niciodată. Iar dacă aveți probleme în relaţia de cuplu, el va „muncii” la nesfârșit pentru a le rezolva. Când un bărbat Fecioară face o promisiune, el o face pe viaţă.

Alături de un soţ Fecioară nu va trebui niciodată să-ţi faci griji că vei trece prin vremuri grele în căsnicie.

Soţul Balanţă

Având semnul zodiacal guvernat de Venus, planeta dragostei, bărbatul Balanţă este un romantic incurabil. Indiferent de cât timp este căsătorit, el va continua să-şi dovedească iubirea față de soția sa. O va surprinde cu un trandafir, răsfăţa cu un mic dejun în pat sau face un cadou din senin doar pentru a-i face ziua mai frumoasă. Sunt mereu în căutarea a noi modalităţi de a-şi face partenera fericită şi asta îi face soți iubitori.

Fiind un semn de aer, pune preţ şi pe comunicarea dintre parteneri. Nu-i plac discuţiile în contradictoriu sau conflictele şi caută armonia în relaţia de cuplu, rezultatul fiind o casnicie destul de stabilă.

Bărbatul Balanţă iubeşte lucrurile frumoase şi luxul şi nu-l deranjează să-şi însoţească soţia la cumpărături.

Cântăreşte totul înainte să ia o decizie şi fiind o fire nehotărâtă care oscileaza tot timpul între diferite optiuni, nu este un bărbat pe care eşti sigură că te poţi baza mereu.

Îşi doreşte să fie un partener credincios soției sale, dar datorită personalitaţii sale care poate fermeca orice femeie, nu prea străluceşte în ceea ce priveşte fidelitatea conjugală.

Soţul Scorpion

Ca şi în cazul nativului Taur, soţul Scorpion este foarte fidel partenerei sale. Odată ce ţi-a dăruit inima lui, un bărbat Scorpion va fi al tău pentru totdeauna.

Nativul Scorpion are o latură emoțională bine dezvoltată şi îşi doreste să aibă o conexiune puternică cu partenera de viaţă.

Este o fire pasională şi fiecare zi alături de el va fi o aventură romantică, din genul celor de care doar citiseşi până acum în romanele de dragoste.

Soţ protector, lângă el te vei simţi mereu în siguranţă. Întotdeauna te va pune pe primul plan şi se va duce până la capătul pământului pentru tine, dacă va fi nevoie.

Căsnicia cu un bărbat Scorpion nu va fi însă una uşoară. Bărbatul Scorpion este foarte posesiv, acesta fiind unul din modurile lui de a-ţi arăta cât de mult te iubeste. Este extrem de gelos, lucru care poate creea probleme serioase într-o relaţie de cuplu. Nu-i da motive să fie suspicios si asigură-l constant de dragostea şi fidelitatea ta!

Un Scorpion nu este soţul potrivit pentru orice femeie, dar pentru acelea care este, el este soţul perfect.

Soţul Săgetător

Plin de umor, un zodiac popular spune despre bărbatul Săgetător că este „cel mai amuzant amant şi cel mai prost soţ”.

Săgetătorul este un spirit liber şi plin de contradicţii. Îi place să-şi trăiască viaţa din plin şi nu este genul de bărbat dornic de a se implica într-o relatie serioasă de cuplu. Iar atunci când o face îi este greu să fie loial, o căsnicie de tipul „până când moartea ne va despărţi” alături de el ne prea având mari şanse de reuşită.

Nu spunem că toți soții Sagetator vor înșela, dar, în esență, Săgetatorii sunt iubitori de tot ce e frumos, iar asta poate include şi alte femei. E greu să faci un Sagetator să-ţi rămână credincios. Nu le plac angajamentele şi iubesc varietatea. Au tendinţa de a călători şi rareori rămân în acelaşi loc pentru mult timp, ceea ce poate face dificilă construirea unei vieţi alături de ei.

O fire distractivă şi plină de viaţă, soţul Sagetator ştie cum să alunge monotonia din căsnicie. Viaţa de cuplu alături de el este o călătorie plină de aventuri şi presărată cu surpize.

Fiind un individ extrem de independent, nativul acestei zodii urăște să fie controlat sau să-i fie impuse reguli. Are nevoie de spaţiu şi orice femeie care va vrea să-l aibe lângă ea va trebui să-i acorde multă libertate.

Soţul Capricorn

Element de pămant, nativul Capricorn are mereu nevoie de siguranţă, iar când va veni momentul, va căuta o relație stabilă și își va întemeia o familie. Va cântări totul cu atenţie și nu se va căsători până când nu va fi sigur că a găsit persoana potrivită. Iar odată ce s-a așezat la casa lui, își va lua în serios responsabilităţile de cap de familie.

Soţul Capricorn este un partener fidel, adept al conceptelor tradiţionale. Nu va fi nevoie niciodata să-ţi faci griji că i-ar putea fugi ochii după altcineva.

Fire practică, cu picioarele pe pământ, soţul Capricorn nu e nici pe departe un romantic, el fiind destul de rezervat în manifestările sale sentimentale. Viaţa alături de un bărbat Capricorn poate să nu fie chiar atat de intensă ca cea alături de un bărbat Scorpion sau Balanţă, dar categoric vei avea parte de siguranţă și stabilitate.

Îi este foarte greu să accepte ajutorul și are obiceiul să ia toate deciziile de unul singur.

Atenţie! Fiind rigizi și încăpăţânaţi, bărbaţii Capricorn nu sunt dispuși să facă compromisuri, nici măcar de dragul relației. Din acest motiv şansele nativului Capricorn de a divorţa sunt destul de mari.

Capricornii sunt însă familiști convinși, iar pentru o femeie devotată care împărtășește pasiunea sa pentru muncă și are obiective similare în viață, bărbatul Capricorn este unul dintre soții ideali din zodiac!

Soţul Vărsător

Cu toţii avem nevoie de spaţiu personal în relaţia de cuplu, dar unui bărbat Vărsător va trebui să-i oferi spaţiu pentru a face orice își doreste el cum nu ai mai făcut-o pentru nimeni până acum. În relațiile sale, un Vărsător caută menținerea unei distanțe emoționale faţă de parteneră și simte nevoia să fie liber.

Bărbatul Vărsător poate iubi profund și cu sinceritate, doar că nu te aștepta să se comporte aşa cum se comportă un om când iubește. Vărsătorul iubeşte într-un mod original, pasiv, greu de înţeles, fără să-și exteriorizeze sentimentele.

Este visător și uneori ceea ce are în minte este pur și simplu nerealist. Iar când bărbații Vărsător se căsătoresc, au o idee foarte clară despre ceea ce vor de la această căsnicie și, de cele mai multe ori, ceea ce doresc este imposibil de realizat.

Bărbatul Vărsător este loial în căsnicie, generos, tolerant și nu foarte posesiv. Nu este deloc gelos.

Nu este deschis la discuţii legate de problemele maritale, deși are calităţi bune de comunicare și este un foarte bun ascultător.

În timpul certurilor sau discuţiilor în contradictoriu cu soția sa, Vărsătorul își pierde rar cumpătul. El va rămâne aproape întotdeauna calm, gestionând situaţia într-un mod rezonabil.

Pentru a avea o căsnicie reușită alături de un Vărsător, trebuie să fii deschisă la minte și răbdătoare, astfel încât să poţi accepta nevoia de libertate, imprevizibilitatea și indecizia soțului tău.

Soțul Pești

Bărbații din zodia Pești sunt considerați cei mai pasionați și devotați soți. Deși rareori își manifesta sentimentele în public, datorită timidității sale, în spatele ușilor închise un soț Pești este plin de tandrețe și afecțiune.

Este loail, capabil să se dăruiasca total și să se sacrifice pentru soția sa, fără să ceară nimic în schimb.

O fire paşnică, îi este aproape imposibil să se certe, bărbatul Pești nefiind aproape niciodată violent. Uneori se mai supără, dar când o face îi trece repede.

Sunt părinți fantastici și iubitori! Nu vei găsi un tătic mai minunat printre bărbații din celelalte zodii.

Şi apropo de părinți, pentru a-ți ușura viața alături de el, unui soț Pești trebuie să-i fii și o mamă iubitoare! Ei sunt ca niște copii mici care au nevoie să fie alintați și răsfățati tot timpul.

Bărbații născuți sub semnul acestei zodii de apă sunt predispuși la dependențe de orice fel (alcool, tutun, droguri sau medicamente) și la depresie.

Dacă poți tolera un romantic incurabil exagerat de tandru, atunci bărbatul Pești va fi un soț bun pentru tine. Iar dacă ești independentă și ai nevoie de mult spațiu personal, va trebui mai întâi să stabiliți niște limite clare.

Îți recomandăm și:

Adaugă un comentariu

avatar
  Abonează-te  
Notifică-mă