10 adevăruri despre femeia din zodia Fecioară

Fecioara este singurul semn zodiacal reprezentat de o femeie. Probabil ea este Astraea, fiica virgină a lui Zeus. Ea și cu mama sa erau o personificare a justiției, deși doar Astraea era asociată cu inocența și puritatea.

În plan astrologic Mercur, planeta care guvernează zodia, este considerată planeta înțelepciunii, iar femeia Fecioară cu siguranţă nu este genul de persoană care să spună orice îi trece prin cap. Chiar dacă este o fată drăguţă, consideră că este necesar să-şi folosească şi creierul. Este genul de persoană care se gândește la tot și la toate.

În plan mitologic Mercur era mesagerul zeilor, zeul comerțului, al elocvenței și al călătorilor, dar și al hoților și al borfașilor. Reflectând această natură a lui Mercur, o femeie Fecioară prezintă, de asemenea, cel puțin o trăsătură dintr-unul din aceste domenii. Este rațională, comunicativă, șarmantă și isteață, iar uneori poate fi pusă pe bârfă, șireată și materialistă.

Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a ceea ce înseamnă cu adevărat să fi o femeie născută sub această zodie am făcut o lista cu 10 trăsături distincte ale personalității Fecioarei.

 1. O Fecioară este loială

  Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai loial semn zodiacal, atunci am putea-o spune fără nici cea mai mică urmă de îndoială: Fecioară. Sunt persoane demne de încredere, putându-te baza pe o Fecioară în absolut orice.

  Când este într-o relație, Fecioara este loială și de încredere, loialitatea şi devotamentul ei făcând-o să fie femeia ideală pentru căsătorie. Odată ce vor găsi iubirea adevărată îi vor fi loiali toată viața.

  Ca prietenă, Fecioara este loială până la sfarșit. Este tipul de prietenă pe care poți conta pentru a fi acolo pentru tine, indiferent de ce s-ar intâmpla.

  Fiind loiale si demne de încredere, Fecioarele sunt persoane alături de care se pot dezvolta afaceri pe termen lung.

 2. O Fecioara are o gândire analitică

  Nativii din zodia Fecioară sunt meticuloși, orientați spre detalii și au un talent incredibil în a analiza lucrurile și face legături. În acest sens nimic nu le scapă din vedere. Cei născuți în această perioadă sunt cunoscuți pentru gândirea lor analitică și capacitatea de a vedea lucrurile în profunzime.

 3. O Fecioara este o bună comunicatoare

  Mercur este responsabil cu tot ce înseamnă comunicare (ascultat, vorbit, cititi, negociat etc) și în consecință femeia din zodia Fecioarei este cea mai comunicativă dintre toate nativele zodiacului.

 4. O Fecioara este bine organizată

  Cine este persoana cu stilul de viaţă cel mai disciplinat şi mai sistematic? Fecioara! Ea îşi va organiza casa și viaţa într-un mod care să asigure că totul se desfăşoară fără probleme.

 5. O Fecioara este o perfecționistă

  Fecioara este într-o continuă căutare a perfecțiunii și întotdeauna încearcă să îmbunătățească lucrurile, să obțină maximum în ceea ce face.

  Când este într-o relație, Fecioara muncește din greu pentru ca relația sa fie așa cum o visează ea – una perfectă.

  În activitatea lor profesională sunt deosebit de responsabile și fac totul ca la carte, ținând cont de detalii și oferind un maximum de calitate în munca depusă.

 6. O Fecioara este foarte rațională

  Fecioara posedă caracteristici și trăsături puternice de raționalitate și bun-simț, care o împiedică să ia decizii stupide sub presiunea momentului. Într-o conversatie, orice argument pe care îl va aduce îți va fi imposibil sa îl demontezi.

 7. O Fecioara este independentă

  Fecioara este independentă bazându-se foarte mult pe propria persoană. Stie să se auto-motiveze pentru a-și face treaba si se descurcă bine de una singură. Nu se teme niciodată să înceapă un proiect nou sau să îi conduca pe alții, iar când începe ceva, nu va sta în loc până când nu termină ce are de făcut.

 8. O Fecioara își exprimă cu greu sentimentele

  Fecioara nu își manifestă cu prea multă ușurință sentimentele și își face destul de greu prieteni și iubiți. Prin urmare, poate fi foarte dificil de „citit”, cei care o plac, la rândul lor, având greutăți în a descoperi dacă Fecioara le împărtășește sentimentele.

 9. O Fecioara se pricepe să administreze banii

  Fecioara nu este doar un bun planificator, ci și un bun executant. Când vine vorba de bani ea nu vrea să își asume riscuri financiare și întotdeauna acționează după o analiză îndelungată, metodică, sigură. Deciziile ei cu privire la bani sunt sigure și vizează stabilitatea finaciară pe termen lung. Această calitate a ei o ține întotdeauna în siguranță fată de situațiile incerte care pot apărea în viață.

 10. O Fecioara este timidă și reținută

  În mod obișnuit Fecioarele sunt percepute ca fiind persoane timide și introvertite, chiar dacă nu o arată. Tind să fie timide în prezența persoanelor necunoscute și de aceea nu sunt cele care fac primul pas când trebuie să întâlnească persoane noi.

Ești nascută in zodia Fecioară? Care dintre aceste 10 trăsături ți se potrivesc?

Îți recomandăm și:

Adaugă un comentariu

avatar
  Abonează-te  
Notifică-mă