Domnul Perfect nu există!

Viața nu este corectă. Ți-ai dedicat cei mai frumoși ani ai tinereții pentru a-ți face o carieră. Nu că n-ai fi avut parte de întâlniri, dar nimic care să se concretizeze în ceva serios. Acum, la cei 30 și ceva de ani pe care-i ai încă nu se întrevăd semnele unei relații pe termen lung. Îți poți auzi ceasul biologic cum ticăie. Ai la dispoziție următorii câțiva ani prețioși pentru a găsi un bărbat de care să te îndrăgostești, pe care să-l faci să se îndrăgostească de tine, să vă căsătoriți și să aveți un copil. Știi deja toți bărbații din cercul tău social. Nu că nu sunt niște tipi drăguți, dar nici unul dintre ei nu este sufletul tău pereche. Ce ar trebui să faci acum?

Cu cât înțelegi mai repede acest trist adevăr, cu atât mai repede îl vei putea găsi pe domnul Aproape Perfect. Făt-Frumos, călare pe un armăsar alb, s-a rătăcit pe drum sau a găsit o Ileana Cosânzeana și s-a căsătorit cu ea în drumul spre castelul tău. Treci peste asta și continua-ți viața mai departe. Va trebui ca tu să cauți într-un mod activ bărbatul visurilor tale. Nu îl vei găsi ascuns sub patul tău. Și nici așteptând. Mai știi deja și că nu este printre bărbații pe care îi cunoști deja, grupul de prieteni apropiați. Și acum ce este de făcut? Site-urile de matrimoniale online sunt răspunsul.

Site-urile de matrimoniale online au devenit principal metodă a persoanelor singure din lumea întreagă de a-și cunoaște partenerul. Întreabă-ți prietenii dacă au folosit vreodată un site de matrimoniale sau îl folosesc în prezent. Majoritatea dintre ei au fost sau sunt chiar acum membrii ai cel puțin unui site de întâlniri online. Este într-adevăr modul perfect de a întâlni bărbați eligibili care și ei la rândul lor doresc să te întâlnească. Nu contează vârsta, înălțimea, greutatea sau venitul. Undeva acolo, în lumea largă, există un om care te va plăcea… apoi te va iubi… și care crede că ești specială.

Vechea zicală: „Trebuie să săruți multe broaște înainte de a găsi un prinț” nu mai este adevărată. De ce să săruți broaște atunci când poți răsfoi prin sute de profile și să privești pozele lor?

Iată care sunt câteva motive bune pentru a lua în considerare dating-ul online:

  1. Există un număr foarte mare de bărbați din care poți alege. Nu te limita doar la bărbații din cercul tău social sau colegii de la serviciu. Înainte de apariția site-urilor de matrimoniale online, alegerea prietenilor și chiar a partenerilor de viață era limitată la cei cu care intram în contact la facultate sau la muncă. Acum poți trece prin sute de mii de profiluri pentru a găsi persoana potrivită ție.
  2. Ai posibilitatea să afli mult mai multe despre un bărbat înainte de a-l contacta pentru prima dată. Vei afla profilul său vârsta, starea civilă, orașul în care trăiește, dacă are copii, greutatea și înălțimea lui, ce îi place și ce nu-i place să facă. Veți vedea chiar și fotografii cu el. Poți afla imediat dacă un tip caută doar relații de scurtă durată sau dorește o relație pe termen lung și căsătorie.
  3. Ai mai multe șanse să faci o impresie foarte bună. Acest lucru este util mai ales pentru cele care sunt mai timide. Ai mai mult timp să te gândești ce vrei să dezvălui despre tine însuți. Chiar și cei care sunt mai extrovertiți pot avea nevoie de timp pentru a reflecta cine sunt cu adevărat înainte de a compune profilul lor online.
  4. Dating-ul online este cu siguranță un mod de economisire a timpului. Poți întâlni atât de mulți bărbați într-un timp mult mai scurt decât ai putea-o face vreodată în lumea reală.

Acum, e normal ca tu să te întrebi „Sunt site-urile de matrimoniale online sigure și de încredere?”. Răspunsul este că sunt. Este absolut adevărat că există site-uri de matrimoniale online populate și cu profile false. Sau că site-urile de acest gen pot fi frecventate și de oameni care sunt altceva decât ceea ce pretind că sunt, dar acest tip de oameni nu se găsesc doar pe internet, ei sunt aceiași oameni care ne înconjoară. Dating-ul online s-a integrat perfect în viața noastră de zi cu zi. www.eCupidon.ro un site serios, cu vechime pe piața din România și în totalitate gratuit, iți poate ușura și mai mult căutarea. Peste 260.000 de bărbați si femei din România și străinătate sunt deja înregistrați pe site.

Site-urile de matrimoniale online funcționează. Chiar funcționează. Trebuie doar să fi dispusă să urmezi pașii necesari. Înscrie-te pe site, completează-ți profilul astfel încât să atragă atenția, postează poze recente cu tine, și fă din aceasta activitate ceva plăcut și interesant. Corespondează cu bărbații pe care îi întâlnești online, iar în cel mai scurt timp se va ivi si o primă întâlnire.

Fă o încercare, domnul Potrivit ar putea fi la câteva click-uri de mouse distanță de tine.

Îți recomandăm și:

1
Adaugă un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Geo Recent comment authors
  Abonează-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifică-mă
Geo
Oaspete
Geo

Da, eCupidon e printre putinele siteuri de dating din Romania care au ramas gratuite.