Ultimele comentarii
/ Articole/ Sex și sănătate
Sex și sănătate

Cum mi-am înapoiat iubita, cu partide de sex nemaipomenite. Poveste adevărată.
Dimensiunea este importantă.

1 Îmi place
4 100 0

Știţi miturile alea care spun că dimensiunea nu contează? Sunt doar mituri. Chiar dacă poate nu ai complexe legate de mărimea penisului tău sunt sigur că nici nu ai primit vreodata complimente de la fete în legătură cu asta. Dacă ai o soție ori iubită și vrei să o o multumesți în pat sau nici măcar nu ai o relație din cauza problemelor în dormitor citește în continuare si află cum îti poți schimba viața sexuală radical!
Pe scurt, bărbați, adulți și tineri, nu vă mai irosiți timpul! Învățați din experiența mea și țineți minte. Nu toată lumea are o soție sau iubită atât de răbdătoare.

De 3 ori la rând. Ea deasupra, eu dedesubt. Schimbăm poziția, o pătrund dintr-o parte, ea geme și mă apucă cu mâinile de fese și se lipește de mine cu tot corpul. Iar schimbăm poziția, o iau în brațe și încep să o mișc în sus și în jos. Degetele ei mici cu o manechiură impecabilă mă zgârie pe spate, iar la ureche îi aud respirația grea și gemetele profunde... A doua zi, același lucru, a treia zi la fel și a patra zi...

- Andrei, sunt terminat, mi-a spus că este posibil să ne despărțim, m-am plâns eu prietenului meu din copilărie, Andrei, la o sticlă de whisky. Cauza beției crunte era cât se poate de evidentă - iubita mea mi-a spus că nu o satisfac . - Ce să fac? – l-am întrebat pe Andrei, căci eu voiam să mă căsătoresc cu ea! - Andrei m-a rugat să-i povestesc ce s-a întâmplat. Eu am început să-i povestesc cu tristețe...

Eram împreună de 8 luni. La început totul a fost bine, romantism, declarații de dragoste, sex de 2 ori pe zi. Dar la un moment dat a început să se strice relația. A început să se certe din orice, avea veșnic dispoziție proastă. A început să vorbească despre despărțire... Sex făceam doar 1 dată pe lună...

Absență totală

Într-unul dintre scandaluri mi-a spus dintr-o dată, că n-o mai satisfac , și a adăgat, că vrea să se întoarcă la fostul iubit . Mi-a spus că el o satisfăcea mai bine. La întrebarea mea, ”Cum?”, ea mi-a răspuns: ”are penisul mai mare” .

La început n-am dat importanță spuselor ei. Apoi am început să caut pe net mai multe informații despre legătura dintre o viață sexuală satisfăcătoare și dimensiunea penisului. Am găsit un studiu recent publicat în care 2746 de femei din București, cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani au fost întrebate ce mărime a penisului preferă. Din grafic se putea vedea clar (cu roșu) că majoritatea femeilor consideră și preferă mărimea perfectă ca fiind între 18-21 cm lungime.

Nu era un secret că femeile își doresc bărbați cu un penis impresionant care să le satisfacă nevoile sexuale, însă dintr-odată încrederea în mine dispăruse. Acum totul avea sens. Eu aveam penisul de dimensiune medie sau chiar mai mic și niciodata nu-mi trecuse prin cap, că problemele mele cu fostele iubite erau legate de dimensiunile mele modeste. În mare, am încercat să repar situația, îi făceam cadouri, îi cumpăram inele, buchete mari de flori. Dar nimic nu a ajutat. Situația se înrăutățea din ce în ce mai mult….

- Ești un prost , mi-a spus Andrei. Ea ți-a spus direct ce-i trebuie, ce nu-i convine, iar tu ai început să te porți ca un băiețel. În felul acesta o vei pierde de tot! - Andrei întotdeauna explica lucruri complicate într-un mod foarte simplu și clar. După discuția cu el am luat hotărârea fermă de a face ceva în privința dimensiunii penisului meu .

Schimbări dificile

Am început să caut informații, despre cum poate fi mărit penisul. Imediat am găsit variante de tipul intervenție chirurgicală sau alungirea penisului cu aparate speciale pentru mărirea penisului. Îmi închipuiam că mă vor tăia, va fi sânge... Apoi se va vindeca, se va reface, vor fi probabil efecte secundare...Nu. Îmi doream un remediu care să aibă un efect puternic, să fie ușor de folosit, să nu doară .

Apoi am găsit întâmplător pe internet niște pastile. Foarte scumpe. Se promitea un efect extraordinar. Puseseră și vorbele unor oarecare doctori. Probabil că aceste pastile ajutau într-adevăr. Dar, în primul rând, erau cu adevărat foarte scumpe. Iar, în al doilea rând, erau niște chimicale. Nu voiam să-mi otrăvesc organismul cu cine știe ce.

Și când deja mă gândeam că gata, se pare că trebuie să mă despart de iubita mea , iată că am dat de acest gel, pe site-ul unui medic. Am citit informații despre el și am înțeles că este exact ce căutam . Era chiar gelul Titan Gel pe bază de apă, ce conține ingrediente naturale și se absoarbe ușor. Acest lucru permite substanțelor active să pătrundă în piele și să mărească dimensiunea penisului într-un mod natural, stimulând vascularizația și creșterea țesuturilor. Gelul, după aprecierile medicilor, nu prezintă nici un risc. Și pe lângă toate acestea, este mult mai ieftin decât acele pastile. După ce m-am gândit puțin, am hotărât să-l cumpăr. Totuși, temându-mă să cumpăr un produs contrafăcut, l-am cumpărat doar de pe site-ul oficial Titan Gel. După ce am comandat, așteptam și mă temeam de colet, precum un virgin de 18 ani, care așteaptă și se teme de primul lui contact sexual. În sfârșit a sosit coletul. Am invitat-o pe iubita mea la mine acasă…

Partidă pe canapea

După ce ne-am uitat la un film, am trecut la preludiu. Când penisul era în erecție, am decis să încerc remediul. M-am dat cu gel, iar iubitei i-am spus, că este un lubrifiant suplimentar. La început nu am simțit nimic, totuși în timpul actului sexual am remarcat că senzațiile au devenit mai puternice . M-a uimit mai mult faptul că iubita mea se purta altfel, nu ca înainte. În primul rând, țipa și geamea mai tare. În al doilea rând, ea singură a vrut să-mi facă o felație , mai ales că înainte se ferea din diverse motive. Și în al treilea rând, când, transpirați și obosiți, stăteam întinși pe pat împreună, mi-a mărturisit că aceasta a fost cea mai bună partidă de sex din toate cele 8 luni de când eram împreună. M-am gândit atunci, că poate așa s-au aliniat astrele sau poate că acest gel într-adevăr ajută.

Am început să folosesc gelul de fiecare dată, înainte să facem dragoste. Niciodată nu mi-au plăcut cuvintele mari ca: ”efectul a întrecut toate așteptările mele”, dar chestia e că, deja după 2 săptămâni, penisul a devenit mai mare cu 3 centimetri . Am început să vreau sex mai des. S-a prelungit și durata procesului în sine. Dar, cel mai important lucru, iubita mea a început să vină singură să mă viziteze. A uitat de ceea ce s-a întâmplat între noi, de despărțirea noastră. Iar ultima dată chiar mi-a spus că mă iubește .

Băieți, poate că așa s-au aliniat astrele, poate în sfârșit în viața mea a apărut soarele, dar vreau să spun un singur lucru: cu siguranță nu stelele au mărit dimensiunea penisului meu. Titan Gel Titan Gel ajută într-adevăr. Am încercat chiar eu.

O soluție sigură

Prieteni, dacă aveți probleme cu iubita, dacă le-au pierit sentimentele pentru voi, dacă sunt indiferente față de voi, țineți minte, cel mai bun medicament pentru asta este un sex de calitate . Satisfaceți-vă femeile! Credeți-mă, vă veți rezolva problema foarte repede! Dacă vreți să existe dragoste între voi, schimbați situația, așa cum am făcut eu cândva.
Pentru cei care sunt interesați să comande TITAN GEL, momentan există o ofertă promoțională limitată, prețul fiind egal cu cel plătit pentru două bilete la film. Este mult sau puțin - decizi tu. Și evident că produsul se ambalează într-un pachet fără inscripţii, totul este anonim ;)

Oferte speciale: Titan gel
Comandă acum
Certificat

Comandă specială Titan Gel cu reducere


Azi 536 de persoane au comandat deja

EXCLUSIV PENTRU CITITORII NOȘTRI!

PLASEAZĂ COMANDA ACUM ȘI AI O REDUCERE DE 50% (Vei plăti doar 159 lei față de 318 lei cât este prețul standard)
În cel mai scurt timp (maxim 24 de ore) veți fi contactat telefonic de unul din opertatorii noștri pentru confirmarea comenzii și a verifica dacă mai aveți și alte cerințe legate de livrare. Asigurați-vă că numărul de telefon este introdus corect. Vă mulțumim!

Comentariile utilizatorilor

Total comentarii: 9
 1. Marian Ionescu
  acum 5 zile

  M-ai lăsat fără cuvinte!)) am crezut că am nimerit pe un site porno. Succes, omule! Eu stau bine cu dimensiunile, așa că nu am nevoie de gel.

 2. Gabi
  acum 5 zile

  Îmi vei răspunde la comentariu? De câtă vreme folosești gelul? Ai început demult? Ce rezultate ai? Are efecte secundare?

 3. kolovan
  acum 5 zile

  Am mai folosit înainte gelul. . Apoi nu se mai găsea la vânzare. Dimensiunea s-a mărit cu 3,5 cm în lungime și nu s-a mai micșorat. O să mai încerc o dată ) cine știe, poate mai crește câțiva centimetri

 4. silviu 123
  acum 4 zile

  am auzit de ea de la prieteni, cică ajută, naiba știe

 5. alexgovor
  acum 4 zile

  Ei, băieți! cine l-a mai comandat aici? Cine l-a încercat??

 6. kos45
  acum 3 zile

  Eu am luat… soția m-a obligat, suntem de 20 de ani împreună și am ajuns în faza în care nu mai facem sex. Nu-mi plac medicamentele astea, sunt o porcărie.. Așa cred mulți. Dar soția mi-a spus: fie facem sex ca lumea, fie își găsește pe altcineva. Am fost de acord. Am crezut că n-o să iasă nimic. DAR, iată că e deja a treia lună și totul merge grozav – penisul a crescut cu 4 centimetri și cum vine soția acasă, gata trag la pat. Luați, n-o să regretați

 7. goga1968
  acum 3 zile

  O poveste obișnuită..Oare mai există ceva care chiar are efect? Numai păcăleli. E mai ieftin să te masturbezi, decât să cumperi prostia asta

 8. Ionel
  acum o zi

  Da’ nu-i așa de scump! goga, nu te ambala. Merită încercat

 9. teodani
  acum o zi

  Eu am comandat. Acum este o promoție, nu ține prea mult. Apoi va fi mai scump. Așa măcar e mai ieftin să încerci. Soției nu i-am spus, dar cred ce spune autorul acestei postări. Vreau s-o uimesc pe iubita mea

 10. bond
  acum 2 ore

  Cumpăr! Mai e promoție?

COMANDĂ ACUM